Meer video's zijn te vinden op ons youtube kanaal!

Dutchdales puppyshoot Maastricht
Light Your Heart litter

Samen met onze pups ondernemen wij om de dag verschillende activiteiten vanaf dat ze geënt zijn, Dit zal een positieve invloed hebben op de pups. In deze video nemen wij jullie mee tijdens een van onze socialisatie uitstapjes samen met onze fotograaf. De pups hadden een cityshoot in de planning staan in het hartje van Maastricht.

Beweging in de buik van Jinte

Zo nu en dan posten wij een video van ons en onze honden op ons youtube kanaal ook als wij nestjes hebben proberen wij toch af en toe een filmpje te posten. 
In deze video zien jullie de bewegingen in het buikje van Jinte tijdens de laatste week van haar dracht 

zwemplezier met de roedel

Op dagelijkse basis ondernemen wij leuke activiteiten met onze honden. Soms in roedel soms apart, maar als ze mogen kiezen is zwemmen toch echt hun favoriete bezigheid!

Agility / Behendigheid 

In deze video zien jullie Kayleigh & Jinte, zij zijn inmiddels 2 jaar bezig met agility en lopen ook regelmatig een wedstrijdje voor de fun. 

Hooper training 

In deze video proberen wij jullie een kleine impressie te geven wat Hoopers nu precies inhoudt. Hoopers is een vrij nieuwe sport in Nederland waarbij je je hond op afstand door een parcours heen moet sturen.

Speuren met Senna &Shadow

Senna & Shadow zijn 2 van onze honden die afgekeurd zijn voor de fysiek zware sporten. Speuren is een goed alternatief voor deze 2 fanatiekelingen. ze vinden het geweldig om te trainen samen met de baas. Senna en Shadow zijn zowel getraind op geuren als op mensen.

Water fotoshoot

Regelmatig gaan wij samen met de fotograaf opstap, vaak heeft Kayleigh creatieve ideeën maar dit keer kwamen de ideetjes van de fotograaf. We hebben een shoot gedaan in een waterval met een geweldig resultaat en we hebben gespeeld met gekleurde flitsers.

Novice Trick Dog

Al onze honden zijn bezig voor hun Novice Trick Dog titels. Dit is een leuke activiteit om van huis uit de doen. Je krijgt een lijst met heel veel trucjes die je je hond kunt aanleren dan is het de bedoeling dat je ze doet filmen en opstuurt naar Amerika, daar worden ze beoordeeld en kun je de leukste prijzen winnen!