Mac&Jinte puppyBlog #2 03/11/2021

Vandaag stond een onwijs leuke dag in de planning voor Mac en Jinte. Samen hadden zij een afspraak met hun favoriete fotograve Sandra van Chica's Click Fotografie. Tijd voor nieuwe foto's van ons lief koppeltje. Samen met de honden zijn wij naar As gereden net onder de grens in België. Daar ligt een verlaten station waar een aantal treinen zijn achtergebleven die inmiddels vol met de mooiste graffiti werken staan wel toepasselijk al die kleurtjes voor ons nest thema dit jaar toch! 

Nu zijn de foto's van onze kanjers onderweg naar Judith Vrucht zij helpt ons met het maken van onze dekaankondiging. De volgende stap voor onze toppers is hun ECVO ogentest opnieuw laten uitvoeren maar dat staat pas in de planning voor Maart 2022.

Mac&Jinte puppyBlog #1 26/09/2021

Sinds de geboorte van ons Light Your Heart nest spookt de gedachte door ons hoofd deze fantastische combinatie te gaan herhalen. Nu Dit nest bijna 1 jaar oud is hebben wij de knoop doorgehakt, in het najaar 2022 zullen Mac en Jinte hopelijk weer trotse ouders worden van prachtige pups. Het thema van dit nest word Color Your World, zeg nu eerlijk die borders zorgen toch wel voor wat extra kleur in ons leven!