Borders at work p-Gwynnie

Vader: BAW Sean
Moeder: BAW Floss
Geboren: 10 oktober 2016

Dit is Gwynnie, hij is een werklijn reutje wederom uit bekende werk lijnen, hij komt van een fokker uit België

Gwynnie is een echte workaholic, super lief en sociaal, een echte knuffelkont. hij staat het liefste centraal in het gezin en is echt gek op aandacht. Hij vind andere honden echt geweldig en kan het niet laten even hoi te gaan zeggen tegen bijna elke hond die hij tegen komt tijdens zijn dagelijkse wandeling.

Geef je deze jongen geen taak wordt hij soms gek van zijn eigen energie niveau. Gwynnie is actief in de agility en hooper wereld en loopt hier de sterren van de hemel. Helaas heeft Gwynnie BCC (Border Collie Collaps) dit is een erfelijke afwijking waar niet op te testen valt helaas. BCC houd eigenlijk in dat hij tijdens het werken zijn eigen tempratuur niet kan regelen, hij kookt als het waren over. Mocht je hier als baas verkeerd mee omgaan kan je hondje zomaar dood neervallen tijdens het werk. Hierdoor kan hij eigenlijk niet trainen zoals hij graag zouden willen. 

Gwynnie is echt een geweldig mooie reu met een geweldig karakter en super fijn om mee te werken. Hij is wel echt geen beginnershond Gwynn gaat van 0 tot 1000 in nog geen seconde tijd wat voor ons zelf vooral zijn eerste levensjaar toch wel een behoorlijke uitdaging is geweest. 

Gwynnie is gek op kinderen en bezoek het liefst zo veel mogelijk, hij is de hond die het liefste languit bij iedereen op schoot komt liggen en dan het liefste languit! Maar kusjes geven dat is iets wat hij dan weer niet doet. 

Met Gwynnie wordt/is niet gefokt vanwege verdenking van BCC