From Borders Home Oh so Beau-tiful

Moeder: FBH fantasy of love
Vader: Royal cruel intentions
Geboren: 10 september 2014
NHSB: 2979087

Beau is een teefje uit showlijnen, Regelmatig hebben wij meegedaan aan hondenshows met Beau dit vond zij altijd geweldig leuk, ze heeft zelfs op de Crufts gestaan (Grootste hondenshow waar je alleen heen mag op uitnodiging) tot 2019 toen begon haar interesse te veranderen. Beau is het liefste ook lekker actief bezig wat helaas niet mogelijk is vanwege haar HD en ED. We hebben een leuk alternatief voor Beau gezocht en zijn met haar ook begonnen met speur en detectie werk net als onze Senna. Een spoor van ongeveer 3km is nu toch wel iets wat zij erg leuk vind om te doen.

Beau is zeker niet de slimste van de groep. Wij plagen haar altijd dat zij naast het nest gelegen heeft. Of is ze nu zo slim dat dit stiekem tegen ons gebruikt word, dat kan natuurlijk ook. 

Beau is een echte knuffelhond ze is heel voorzichtig en lief als het aan komt op oudere en jonge kinderen. Regelmatig gaat Beau mee opstap naar het bejaardenhuis of psychiatrische instelling als knuffelhond. Ze is ook zeker een hondje die mee helpt aan de socialisatie van de pups. Beau is niet zoals de rest van de roedel heel sociaal naar elke hond die ze tegenkomt. Ze doet niks maar heeft wel een grote persoonlijke bubbel en geeft dit ook duidelijk maar beleeft aan. Ook tegenover de pups laat zij dit gedrag soms zien (maar dan nog voorzichtiger). De puppy's leren van haar hoe je een hond respectvol benadert iets wat wel heel belangrijk is in het volwassen leven van een hond.

Met Beau wordt/is niet gefokt omdat zij HD ED & een slechte spijsvertering heeft