Door de 8 weken heen hebben de meiden een aantal keer een fotoshoot gehad in samenwerking met Chica's click fotografie. Wij zijn Sandra heel erg dankbaar voor het vastleggen van deze geweldige tijd met de meiden. 

De eerste shoot hebben wij gedaan hebben voor de pups was nog voor de pups in de maak waren, Wij hebben toen een shoot gedaan met de ouders to be Mac en Jinte. Wij wouden graag een mooie dekplanning maken waarvoor wij foto's nodig hadden van een mooie kwaliteit. Voor die foto's zijn Jinte en Mac afgereisd naar de studio van Chica's Click waar wij geweldig mooie foto's hebben gemaakt zowel binnen als buiten. 

Yeahhh Jinte is drachtig van Mac! ook dit wouden wij op een leuke manier bekend maken. Het was dus weer tijd om met ons koppeltje terug de studio in te duiken! 

En toen was het zo ver, Daar zijn de meiden, de eerste shoot die wij voor de meiden georganiseerd hadden was een newborn shoot dit is bij ons thuis in de woonkamer gebeurt toen de meiden net 4 dagen oud waren onder toeziend ook van mama Jinte. 

Toen de meiden 5 weken oud waren organiseerde Sandra een holipowder fotoshoot en had ze ons ook uitgenodigd, natuurlijk zeggen wij daar geen nee tegen en zijn we met de puppies bij Sandra in de tuin gaan spelen tijdens haar holipowder shoot

Als aller laatste shoot hadden wij voor de meiden iets anders in gedachten dan wat de meeste fokkers doen, het leek ons onwijs leuk om met de pups een fotoshoot te doen in de stad. Dus we zijn met de pupjes Mac & Jinte naar Maastricht gegaan waar wij hun eerste cityshoot hebben gehouden. Dit was voor de pups ook meteen de eerste keer in de grote stad!

Inmiddels zijn de meiden bijna 15 weken oud en hebben wij de nieuwe eigenaren gevraagd of ze misschien een leuke foto hadden van de meiden voor op onze website, hieronder staan de foto's die wij gekregen hebben van ze.  Inmiddels groeien de dames als kool en hun scherpe tandjes maken langzaam plaats voor een nieuw volwassen gebit 

Inmiddels zijn de knappe meiden alweer 6 maanden oud en hebben wij weer leuke foto's gekregen van de eigenaren van ons knappe 4 tal. Ze groeien uit tot geweldig lieve werklustige hondjes, zo leuk om ze te zien opgoeien! We zijn erg benieuwd hoe de meiden uit zullen zien als ze uitgeroeid zijn. Voor nu zitten ze in ieder geval lekker in de slungelfase